15 oktober 2019 | 02:31
U bent hier:  / Nieuws / Vijf truien in topcompetitie

Vijf truien in topcompetitie

Na afloop van de Craft Ster van Zwolle worden op het erepodium op de Ceintuurbaan vijf competitietruien uitgereikt. De winnaar van de 58ste editie van deze traditionele openingskoers in en rond de Overijsselse hoofdstad krijgt na de trui van Craft de oranje leiderstrui om de schouders. Er is een witte trui voor de beste jongere en een blauwe trui voor de eerst aankomende clubrenner. Voor de bolletjestrui (wit met rode stippen) zijn punten te verdienen op de Lemelerberg. De rode trui is voor de leider in het Wattmeister klassement. De eindwinnaar krijgt een stagecontract bij Katusha Alpecin, de Zwitserse ploeg waarvan ook Maurits Lammertink deel uitmaakt.

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram