Ster 2021 - Herbert Huizer 106
Ster van Zwolle

Ster van Zwolle

Craft, bedankt!

Craft was jarenlang dé naamgever van de Ster van Zwolle. Helaas hebben zij aangegeven dat zij hun jaarkalender op een andere manier willen gaan invullen. Craft zal dan ook niet de naamgever zijn van 62e Ster van Zwolle.

“Het is écht jammer dat Craft stopt”,  geeft de nieuwe voorzitter Thijs Rondhuis aan. “Ze passen bij de koers en bij de stad”. Het levert echter geen problemen op voor de doorgang van de wedstrijd, die op 4 maart op het Grote Kerkplein in Zwolle zal starten. “Jan van Ommen had een mooie basis sponsoren die betrokken zijn en blijven bij de wedstrijd. En het vorige bestuur heeft een gezonde stichting achtergelaten. Vanuit het nieuwe bestuur maken we goed gebruik van bestaande netwerken en hebben we naast bestaande, ook nieuwe namen aan ons weten te binden”, zegt Rondhuis.

Ook dankzij Craft werd en is de Ster van Zwolle groot! We bedanken Craft dan ook voor alles wat ze deden voor de Ster, voor Zwolle, voor de regio en het wielrennen! We kijken terug op een ontzettend plezierige samenwerking. Craft, bedankt!

Ook meedoen met de Ster van Zwolle als bedrijf en niet alleen een bijdrage leveren, maar ook de hele dag de koers van dichtbij beleven? Dat kan! Neem contact met ons op via sponsor@stervanzwolle.nl.