Holland cup locaties
Ster van Zwolle

Ster van Zwolle

Ster van Zwolle trapt Holland Cup 2023 af

“Samen werken voor de winst, dat is het doel”. Dat is natuurlijk wat elke wielrenner zegt aan de start van elke wedstrijd. Want een renner kan het niet alleen. Ook elke wedstrijd en organisatie staat niet op zichzelf. Organisatoren kunnen uitstekend, net als renners, samenwerken voor de winst; namelijk samen wielrennen in Nederland nóg groter maken. En daar doen we als Ster van Zwolle maar al te graag aan mee! De Ster van Zwolle maakt daarom ook in 2023 weer onderdeel uit van de Holland Cup.

De Holland Cup is een competitie over zes spectaculaire UCI 1.2 wedstrijden over heel Nederland en stelt alles in het werk om wielerliefhebbers optimaal de koers te laten bleven. Gaaf voor de renners, want zo’n 50% van de top10 wordt prof en je staat het hele jaar vol in de spotlights. Gaaf voor de organisatoren en sponsoren, want we kunnen elkaar sterker en zichtbaarder maken, maar nog gaver voor de échte liefhebber en fan! De Holland Cup brengt je namelijk superdicht bij de koers met livestreams, tv-uitzendingen, de beste foto’s en achtergrondverhalen.

Als klassieke seizoensopener trappen we natuurlijk als Ster van Zwolle de Holland Cup af. Dus win je de Ster? Dan pak je meteen de leiderstrui van de Holland Cup en ben je een stap dichter bij dat profcontract. En volg je als fan graag de hele finale van de Ster? Dat gaat dan lukken op TV en internet! En dat hoeft niet live, hoor, zelfs terugkijken kan. En op de Ceintuurbaan is plaats genoeg!

Check ook: www.hollandcup.cc