Destil Tim Kerkhof
Craft Ster van Zwolle

Craft Ster van Zwolle

Destil-Jo Piels: sterk en ervaren

De ploeg van Han Vaanhold zag één van hun smaakmakers, Elmar Reinders, de overstap maken naar Roompot – Nederlandse Loterij. De ploeg voor 2017 bestaat uit een groot aantal ervaren renners. Van de 17 renners rijden er volgend jaar zes belofterenners bij de ploeg die doorgaat onder de naam Destil-Jo Piels.

Tim Kerkhof, vorig jaar nog prof bij Roompot, gaat in 2014 winnend over de streep in Ootmarsum als Nederlands kampioen bij de beloften. Foto: Sportfoto.nl

Drie renners van Parkhotel Valkenburg hebben de overstap naar Destil – Jo Piels gemaakt. Baanrenner Dion Beukeboom gaat een nieuw avontuur aan, terwijl Jochem Hoekstra en Peter Schulting terugkeren op het oude nest. Zeven renners blijven het team trouw, onder hen ook de winnaar van de Craft Ster van Zwolle 2016, Jeff Vermeulen.

Een jonge maar ervaren renner die dit jaar voor Destil – Piels rijdt is Tim Kerkhof. De 23-jarige renner komt over van Roompot – Oranje Peloton en hoopt via o.a. de Topcompetitie weer een profcontract in de wacht te slepen.

Samenstelling
Destil – Piels 2017 bestaat uit: Eliterenners: Dion Beukeboom (Parkhotel Valkenburg), Gert-Jan Bosman (CT Jo Piels), Twan Brusselman (CT Jo Piels), Jochem Hoekstra (Parkhotel Valkenburg), Tim Kerkhof (Roompot Oranje Peloton), Tim Rodenburg (CT Jo Piels), Peter Schulting (Parkhotel Valkenburg), Rens te Stroet (CT Jo Piels),  Joey van Rhee (CT Jo Piels), Twan van den Brand (CT Jo Piels) en Jeff Vermeulen (CT Jo Piels).

Belofterenners: Chiel Breukelman (NWVG), Rob van Broekhoven (Willebrord Wil Vooruit), Lars Olde Meijerink (OWC Oldenzaal), Bas van der Kooij (Westland Wil Vooruit), Jordi van Loon (Metec TKH), Maik van der Heijden (Rabobank Development Team).

Visit Us On FacebookVisit Us On TwitterVisit Us On Instagram