Ster op tv Marijn de Vries
Ster van Zwolle

Ster van Zwolle

TV-commentaar Flavio Pasquino en Marijn de Vries

Marijn de Vries geeft zaterdag tv-commentaar bij de live-beelden. Foto: Ferdy Damman

TV Oost en TV Drenthe zenden zaterdagmiddag 3 maart vanaf ongeveer 15.00 uur de ontknoping van de Craft Ster van Zwolle live uit met commentaar van Flavio Pasquino en Marijn de Vries. Direct na de finish van de Italiaanse klassieker Strade Bianche brengt Eurosport 1 de Craft Ster van Zwolle in beeld. Zondagavond 4 maart kijkt TV Oost in het programma Sport op Zondag terug op de Ster. Ook Eurosport 1 gaat in week 10 nog bijna een half uur nabeschouwen.

Marijn de Vries (Zwolle) zette in 2015 een punt achter haar eigen professionele wielercarrière. Ze kent het parcours van de Ster als geen ander. Voor Marijn is het niet de eerste keer dat ze live-commentaar geeft bij een  wielerkoers. Eerder was ze te zien en te horen bij wielerkoersen van onder andere Podium TV en als analiste bij de Avondetappe.