Wethouder Rene de Heer
Craft Ster van Zwolle

Craft Ster van Zwolle

Wethouder René de Heer lost startschot

Sportwethouder René de Heer van de gemeente Zwolle

René de Heer, wethouder sport van de gemeente Zwolle, lost zaterdag om 12.00 uur op het Grote Kerkplein het startschot van de 58ste Craft Ster van Zwolle. De Heer uit naar de start van het nieuwe wielerseizoen. ”Zaterdag 3 maart zien we hoe de wielerrenners het winterseizoen zijn doorgekomen. Deze openingsklassieker is een bijzonder sportevenement voor alle wielrenners in Nederland en zeker ook voor alle Zwollenaren. Tientallen topsporters gaan om 12.00 uur van start in het hart van de stad op het Grote Kerkplein en trappen fanatiek door de omliggende dorpen.”

René de Heer zegt dat sport geliefd is in Zwolle. ”Er zijn sterke sportverenigingen en veel inwoners zijn lid van één of meerdere sportverenigingen. Samen beleven we sportieve hoogtepunten en moedigen we elkaar aan bij tegenslagen,” aldus de sportwethouder.