Craft Ster van Zwolle - Loopfietsjes - RTV Focus Zwolle 001
Ster van Zwolle

Ster van Zwolle

Geslaagde loopfietswedstrijd

Aangemoedigd door papa’s, mama’s, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s werd er als afwachting van de 60ste Craft Ster van Zwolle een loopfietswedstrijd op de Zwolse Ceintuurbaan gehouden. Kinderen streden daar in twee categorieën 2-3 jaar en 4-5 jaar om bekertjes.

De eerste drie in elke categorie werden gehuldigd op het podium van de Craft Ster van Zwolle. Bij de 2-3 jarigen was de 1e prijs bij de meisjes voor Faya van den Brink (Zwolle), 2e Jonna Kok (Zwolle) en 3e Minde Houdé (Zwolle). Bij de jongens won Sil Klein (Meppel), voor Max de Ruiter (Zwolle) en Jaxx de Weerd (Wezep).

Bij de 4-5 jarigen was dse uitslag als volgt: 1. Noa Zomer (Zwolle); 2. Carlijn Noorderijk (Wezep). Jongens 4-5 jaar: 1. Bas Mulderij (Zwolle); 2e Jort Kerssies (Zwolle) en 3. Nathan van den Brink (Zwolle).

Kampioenschap
De organiserende Stichting Sport Evenementen is voornemens om zaterdag 6 juni, als afwachting van de Salverda Omloop van de IJsseldelta, opnieuw wedstrijden voor loopfietsjes te houden op de Ceintuurbaan. De dan te houden wedstrijden zijn inmiddels als Kampioenschap van Overijssel aangevraagd bij de KNWU.

RTV Focus Zwolle was aanwezig en maakte bovenstaand verslag en onderstaande foto’s.