OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Craft Ster van Zwolle

Craft Ster van Zwolle

Alpina-loopfietswedstrijdjes geslaagd

Voor het tweede achtereenvolgende jaar zijn er, als afwachtingswedstrijdjes voor de finish van de Craft Ster van Zwolle, met medewerking van de ATB-vereniging Oldebroek wedstrijden op loopfietsjes gehouden. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, broertjes, zusjes en supporters stonden langs het parcours om de 2-3 en 4-5 jarigen aan te moedigen. De Alpina-wedstrijdjes zorgden voor mooie en fanatieke gevechten op het asfalt van de Ceintuurbaan voor ziekenhuis Isala.

Dirk-Jan Grootkarzijn voorzag de wedstrijdjes van commentaar. Op het podium viste hij bij de deelnemertjes naar hun favoriete sport. Hij hoopte dan ’wielrennen’ te horen uit de keeltjes van de jonge deelnemers. 

De wedstrijdjes op loopfietsjes voor 2-3 en 4-5 jarigen zorgden voor fanatieke ’gevechten’ op het asfalt van de Ceintuurbaan in Zwolle. Foto: Hermien van der Wier

Meerdere keren hoorde hij wat anders: ’voetballen’ klonk het. Grootkarzijn: ’dit knippen we er uit.’ Nog een keer: ’wat is je favoriete sport?’ ’Basketbal’ hoorde hij toen.

Bekijk de foto’s van Hermien van der Wier hier in ons fotoalbum