Ster van Zwolle

Ster van Zwolle

Wielermiss 2017

Rondemissen Noëlle en Sharon

Noëlle en Sharon zijn zaterdag 4 maart de twee stralende rondemissen van de 57ste editie van de Craft Ster van Zwolle. Beide missen van Star*L-Models zijn met een professionele uitstraling en stralende lach niet alleen te zien tijdens de huldigingen op het erepodium, maar zijn de hele dag als gastvrouwen aanwezig bij de Craft Ster van Zwolle.

Lotte Egberts, eigenaresse van Star*L Models, ziet door deze verfrissende kijk op zaken doen Star*L-Models internationaal sterk groeien. Achter de knappe missen van Star*L-Models schuilt een netwerk met als doel het verbinden van publieke en private partijen met ondernemers.

Sharon: ervaren

Het is een innovatieve manier van denken en werken die verder reikt dan ‘ieder voor zich’. Door samenwerkingen aan elkaar te knopen wordt er meerwaarde gecreëerd en ontstaat er nieuwe energie en vernieuwende initiatieven.

Sharon
Sharon is ervaren en heeft op tal van internationale podia renners gehuldigd. ”Ik weet niet eens meer waar ik overal ben geweest,” zegt Sharon, die het wielervirus van thuis heeft meegekregen. Ondanks dat ze haar opa nooit gekend heeft, weet ze dat hij een goede wielrenner is geweest. ”Het zit er dan toch een beetje in, de liefde voor deze mooie duursport.”
Ze weet wat haar te wachten staat bij de Craft Ster van Zwolle. De 23-jarige Sharon heeft een eigen bedrijf, Life Institute. Ze ontwikkelt biologische producten die de sporter kan helpen blessures te voorkomen.

 

Noëlle: ambitieus

Noëlle
Noëlle heeft als hobby’s zingen en fitnessen. Ze fitnest vier keer per week en is spontaan, enthousiast, eerlijk, sociaal en sportief. Het is een vrouw met ambitie. “Ik weet wat ik wil en ben druk met het afronden van mijn opleiding International Aviation Services. Ik sport veel en ik heb hierin bepaalde doelen voor ogen die ik probeer te behalen.” Noëlle zegt dat ze over vijf jaar druk aan het werk is en ze hoopt dan al veel van de wereld gezien te hebben door de vele reizen die ze wil gaan maken. Ook Noëlle is door haar familie besmet met het wielervirus. Ze vindt het geweldig om wielermiss te zijn bij de Craft Ster van Zwolle in de ambitieuze Overijsselse hoofdstad.