Miss Leonie Rouweler
Ster van Zwolle

Ster van Zwolle

Wielermiss 2015

Gekleed door Eva Mode en gekapt door Cleo Hairfashion
 
Miss Leonie huldigt winnaar
 
Miss Leonie Rouweler
Miss Leonie Rouweler kijkt uit naar de 55ste editie van de Ster van Zwolle, die zaterdag 28 februari gehouden wordt. De 26 lentes tellende miss werkt als supervisor van de receptie bij het vier sterren tellende Hotel Lumen, gevestigd in het IJsseldeltastadion. Het stadion is de thuishaven van het zo goed in de eredivisie presterende PEC Zwolle.
 
Leonie, blond en met mooie blauwgroene ogen in de wieg gelegd, houdt van winkelen en van mooie kleren. Zelf doet ze aan hardlopen en tot haar 18e was ze actief met majorette/twirling op topniveau. Vanwege haar studie en een vijf maanden durende stage in Londen was dat niet meer te combineren. Leonie vindt het mooi om schaatsen en wielrennen te volgen op tv. Ze is al een keer eerder miss geweest bij de Ronde van Nijverdal en vond dat toen leuk.
 
Zaterdag 28 februari worden de eerste drie aankomenden, de beste jongere en de strijdlustigste renner gehuldigd door Leonie. Ze wordt speciaal voor de Ster van Zwolle gekleed door Gonda Wijtsma van Eva Mode uit de Luttekestraat en gekapt door Martin Koetsier van Cleo Hairfashion uit de Sassenstraat. Op het erepodium reikt Leonie de bloemen uit namens Bloem & Styling Aan de zeven Alleetjes.