Ster van Zwolle Miss 2016 Melissa
Ster van Zwolle

Ster van Zwolle

Wielermiss 2016

Melissa en Wioleta: missen met titels
 
De twee rondemissen van modellenbureau Star*L-Models doen hun titel ‘miss’ eer aan. Met hun nationale en internationale misstitels weten ze hoe je een lach bij mensen op het gezicht tovert. Ze kijken uit naar de 56ste editie van de Craft Ster van Zwolle die zaterdag 5 maart verreden wordt. Beide dames zijn niet onbekend met de werkzaamheden als rondemiss en hebben de wielersport in hun hart gesloten. “De Craft Ster van Zwolle staat bij ons bekend als het eerste meetpunt van het seizoen. Stiekem hebben wij onze favorieten al opgeschreven!” Melissa en Wioleta verheugen zich op de sportieve prestaties, gezelligheid en mooie winnaars!


Melissa

Ster van Zwolle Miss 2016 Melissa

De 19-jarige Melissa Scherpen uit Emmen is op dit moment druk met haar zangcarrière. Met haar krachtige zangstem is ze onderdeel van de Nederlandse meidenband ‘Triple’. Daarnaast is ze oud deelneemster van het populaire tv-programma ‘Bloed Zweet en Tranen!’ Verder mag ze ook het hele jaar de titel ‘Miss Teen of the Netherlands’ dragen. Deze prestigieuze prijs en internationale ervaring heeft haar naar eigen zeggen ontwikkeld naar een zelfstandige en zelfverzekerde vrouw.
Ze heeft haar opleiding tot doktersassistentie even op een laag pitje gezet om haar zang- en modellencarrière een kans te geven. Het zingen zit in haar bloed en ze is dankbaar voor alle ervaringen tot nu toe. Verder is ze een echt familiemens, dierenvriend en kun je haar wakker maken voor een lekkere tompoes!

 

 

 

 

Wioleta

Ster van Zwolle Miss 2016 Wioleta

De 26-jarige Wioleta Kobylarczyk uit Amsterdam is druk bezig om haar plekje te veroveren binnen de zakenwereld. Met Amerika als tweede thuishaven probeert ze haar eigen hospitality bureau op te richten. Doordat ze de landelijke – én internationale titel van Miss Multiverse heeft gewonnen zijn er veel deuren voor haar geopend. Op dit moment werkt ze voor diverse internationale bedrijven als personal assistent en hostess.
Ze heeft management, economie en recht (MER) gestudeerd en wil zich volledig gaan richten op exclusieve hospitality wereldwijd. Verder reist Wioleta graag en is ze ook vaak op het tennisveld te vinden. Met haar doorzettingsvermogen gaat ze geen uitdaging uit de weg en creëert ze haar eigen kansen. In haar vrije tijd hecht ze veel aandacht aan haar familie, vrienden en lekker eten bij de Thai of Italiaan.