Ster van Zwolle

Ster van Zwolle

Wielermiss 2018

Rondemissen Noëlle en Nienke

 

Noëlle en Nienke zijn zaterdag de twee stralende rondemissen van de 58ste editie van de Craft Ster van Zwolle. Beide missen van Star*L-Models zijn met een professionele uitstraling en stralende lach niet alleen te zien tijdens de huldigingen op het erepodium, maar zijn de hele dag als gastvrouwen aanwezig bij het evenement.

Lotte Egberts, eigenaresse van Star*L-Models, ziet door deze verfrissende kijk op zaken doen Star*L-Models internationaal sterk groeien. Achter de knappe knoppen van Star*L-Models schuilt een netwerk met als doel het verbinden van publieke en private partijen met ondernemers. Het is een innovatieve manier van denken en werken die verder reikt dan ‘ieder voor zich’. Door samenwerkingen aan elkaar te knopen wordt er meerwaarde gecreëerd en ontstaat er nieuwe energie en vernieuwende initiatieven.

Nienke

Nienke: ervaren

Nienke is lerares in het dagelijks leven. Ze studeerde af aan de Pabo. ”In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden bij familie en vrienden,” vertelt ze over zichzelf. ”Koken, uit eten gaan, sporten, winkelen en het lezen van een goed boek zijn dingen waarvan ik hou. Vanaf 2012 werk ik voor Star*L-Models. Hierdoor heb ik al heel wat sportevenementen bijgewoond en de sporters de bloemen overhandigd en uiteraard gekust en gefeliciteerd. Het is heel leuk werk waarbij ik veel nieuwe mensen en plaatsen leer kennen.”

 

Noëlle

Noëlle: ambitieus

Noëlle heeft als hobby’s zingen en fitnessen. Ze fitnest vier keer per week en is spontaan, enthousiast, eerlijk, sociaal, sportief en ambitieus. Noëlle heeft recentelijk haar opleiding International Aviation Services afgerond en zes maanden vrijwilligerswerk gedaan op Bali. ”Ik sport veel en heb voor mezelf bepaalde doelen voor ogen die ik probeer te halen.” Noëlle zegt dat ze over vijf jaar druk aan het werk is en ze hoopt dan al veel van de wereld gezien te hebben door de vele reizen die ze wil gaan maken. Noëlle is door haar familie besmet met het wielervirus. Ze vindt het geweldig om wielermiss te zijn bij de Craft Ster van Zwolle in de ambitieuze Overijsselse hoofdstad.