Ster van Zwolle

Ster van Zwolle

Wielermiss 2019

Melissa en Noëlle zijn zaterdag 23 februari de twee stralende rondemissen van de 59ste editie van de Craft Ster van Zwolle. Beide missen van Star*L-Models zijn met een professionele uitstraling en stralende lach niet alleen te zien tijdens de huldigingen en presentaties op het erepodium, maar zijn de hele dag als gastvrouwen aanwezig.

Melissa: zingen als passie

Melissa
Melissa kennen we al van de Craft Ster van Zwolle. Deze stralende blondine komt uit Emmen en is op dit moment druk met haar zangcarrière. Daarnaast is zingen haar passie. Met haar krachtige zangstem was ze onderdeel van de Nederlandse meidenband ‘Triple’. Daarnaast is ze oud deelneemster van het populaire tv-programma ‘Bloed Zweet en Tranen!’ Verder mocht ze ook in 2016 het hele jaar de titel ‘Miss Teen of the Netherlands’ en Miss Teen Earth dragen.

 

 

 

 

 

Noëlle: ambitieus

Noëlle
Onze breed lachende miss Noëlle woont in Zwolle en heeft als hobby’s zingen en fitnessen. Ze fitnest vier keer per week. Ze is spontaan, enthousiast, eerlijk, sociaal en sportief. Het is een vrouw met ambitie. “Ik ben iemand die weet wat ze wil.” Ze heeft haar opleiding International Aviation Services afgerond. Daarnaast sport ze ontzettend veel en heeft hierin bepaalde doelen voor ogen. Noëlle vindt het heel erg leuk om rondemiss in haar eigen ambitieuze stad te zijn.